|Wat moet u doen als uw cv-ketel niet meer werkt?

Wat moet u doen als uw cv-ketel niet meer werkt?

De cv-ketel binnen uw woning is een van de meest belangrijke onderdelen in huis. Vanuit de cv-ketel worden de verschillende ruimtes verwarmd, heeft u overal de mogelijkheid om warm water te gebruiken, enzovoorts. Reden genoeg om een kapotte cv-ketel zo snel mogelijk te laten repareren! Het repareren van een cv-ketel kunt u vaak niet zelf. Wie moet u inschakelen als u te maken heeft met een storing in de cv-ketel? Wij spraken met een loodgieter die ons hier meer over kon vertellen. Een cv-ketel laten repareren in Zoetermeer kunt u bij deze loodgieter laten doen!

Zelf een cv-ketelstoring oplossen is lastig

In veel gevallen wordt een storing in de cv-ketel binnen uw woning veroorzaakt door een kapot of versleten onderdeel. De kans is zodoende erg klein dat u een cv-ketelstoring zelf kunt verhelpen. In sommige gevallen is het echter voldoende om de cv-ketel te resetten. In de handleiding van uw cv-ketel vindt u hoe het resetten van de cv-ketel in z’n werk gaat.

Bent u de handleiding per ongeluk verloren of kwijtgeraakt? Van veel modellen kunt u een digitale handleiding op de website van de producent van de cv-ketel vinden. Vaak vergt het resetten van de cv-ketel slechts een of twee handelingen. Dit geldt in het bijzonder voor de cv-ketel met een digitaal display, waarop u vaak een foutcode kunt vinden. Door de foutcode in de handleiding op te zoeken weet u precies wat u moet doen.

CV-ketelstoring laten verhelpen

Mocht het resetten van de cv-ketel niet voor een oplossing voor de cv-ketelstoring zorgen, dan kunt u hier een loodgieter voor inschakelen. Veel loodgieters bieden een 24/7-loodgietersservice aan, zodat zij u zelfs op de late avond en in de weekenden van hulp kunnen voorzien. U moet er immers niet aan denken, dat u het hele weekend zonder verwarming en warm water door moet komen. Op internet vindt u een betrouwbare loodgieter bij u in de buurt.

2017-10-18T16:55:30+02:00 13 oktober 2017|Geen categorie|

Leave A Comment